Operațiunea Auca

10,00 RON
Fara TVA
Cantitate

Pachetul conține

În 1956, lumea a fost şocată de moartea tragică a cinci misionari tineri care se aflau în adâncul junglei din Ecuador. Nate Saint, Jim Elliot, Pete Fleming, Ed McCully şi Roger Youderian au fost omorâţi cu suliţele de către unul dintre cele mai violente triburi de pe faţa pământului, tribul Waodani – cunoscut de către lumea din afară doar ca „Auca“ („Sălbaticii goi“). Misionarii aveau dorinţa să ajungă la ei cu Evanghelia. După ani de rugăciune şi slujire în jungla din apropierea teritoriului waodanilor, și folosindu-se de abilitatea lui Nate de a pilota avionul în junglă, echipa de misionari a luat legătura cu acest trib periculos, stând într-un loc sigur, în avion. Încercarea lor de mai târziu de a lua legătura cu ei pe cale paşnică, așteptând pe o plajă din apropierea tribului, s-a dovedit a fi fatală.

Unii au spus că misionarii şi-au irosit vieţile; dar soţiile lor, Marjorie Saint, Elisabeth (Betty) Elliot, Olive Fleming, Marilou McCully şi Barbara Youderian şi-au păstrat speranţa că Dumnezeu va face ca toate lucrurile să lucreze înspre bine. Din adâncul acestei tragedii, Dumnezeu a ţesut o povestire impresionantă despre dragostea şi iertarea care înving teama şi ura.

Întrucât în această povestire sunt implicaţi aşa de mulţi misionari şi familiile lor, ea a fost simplificată pentru copii, concentrându-se asupra vieţii lui Nate Saint, un pilot în junglă, şi a Dayumei, o tânără din tribul waodani.

Citește povestirea și predă-o copiilor, ca ei să vadă puterea lui Dumnezeu de a transforma răul în bine, și viața sălbaticilor în ucenici credincioși Lui. 

 

3 alte produse in aceeasi categorie: