Tűzoltó tábor – Helyes–Helytelen

Helyes–Helytelen képeskönyv postán20,00 RON

  1. This product is out of stock.

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Prezentare

Miért fontos gyermekeknek is tanítani a Tízparancsolatot?
Olyan világban élünk, ahol nagyon sokan tagadják, hogy lenne abszolút jó és rossz, illetve abszolút helyes és helytelen. Úgy gondolják, hogy ami az egyik ember életében erkölcsileg helyes, az lehet egy másik ember életében helytelen; ami elfogadott és helyes egy adott kultúrában vagy történeti
korban, azt egy másik kor és kultúra ítélheti helytelennek. Manapság nincs nagy keletje az abszolút morális mércéknek, pedig a Biblia éppen azok mellett foglal állást.
A most közreadott leckékben a gyermekek szintjén igyekszünk tanítani és alkalmazni a bibliai igazságokat, ugyanakkor szeretnénk nekik abban is segíteni, hogy tudjanak egy kicsit előregondolni, amikor már nagyobbak lesznek. Például a hatodik parancsolatnál – amely így hangzik: „Ne ölj!”
(2Móz 20,13) – röviden megemlítjük az abortuszt és az eutanáziát is. Amikor a tizedik parancsolatot magyarázzuk – amely kimondja, hogy „Ne kívánd…” (2Móz 20,17) –, tanítunk egy keveset a reklámok veszélyeiről, amelyek az anyagiakat oly csábítóan mutatják be, és a gazdagságot hirdetik. Ha mi, keresztyének nem tanítunk biblikus, morális alapelveket a gyermekeknek, a világ hamis értékrendje teljesen átjárja őket.

Pachetul conține

Tűzoltó tábor – Helyes helytelen! (CD)

Szövegkönyvet, kiegészítőket, ppt-t, munkafüzetet, tábori kézikönyvet stb. CD-n

Planșe legate cu spirală.

3 alte produse in aceeasi categorie: