Cine este acest Isus15,00 RON

20,00 RON
Fara TVA
Cantitate

Prezentare

Lecţii care vor ajuta copiii să înţeleagă cine este Isus. Materialul poate fi folosit la evanghelizările în aer liber, şcoala duminicală, Grupul Vestea Bună sau la orice alt program cu copiii. Acest pachet conține 20 de cărți cu activități. Acest produs nu contine text și imagini. Acestea se pot descărca de mai jos pe pagina produsului, de la FISIERE ASOCIATE. 

Pachetul cu versete, cântări și jocuri se poate descărca gratuit de aici Cartea cu activități se descarcă gratuit de aiciImaginile în format PPT se descarcă gratuit de aici.  

Pachetul conține

Lecţii care vor ajuta copiii să înţeleagă cine este Isus. Materialul poate fi folosit la evanghelizările în aer liber, şcoala duminicală, Grupul Vestea Bună sau la orice alt program cu copiii. 

Pachetul cu versete, cântări și jocuri se poate descărca gratuit de aici Cartea cu activități se descarcă gratuit de aiciImaginile în format PPT se descarcă gratuit de aici.  


Mai jos poți urmări prezentarea primei lecții din această serie de lecții. Dorești să urmărești prezentarea celorlalte lecții din această serie? Accesează: https://pentrucopii.net/gvbo/episoade/

 

Pachetul conține jocuri, versete, cântări şi activităţi (vezi planificarea de mai jos).

În timpul când Domnul Isus a trăit pe pământ, oamenii au spus în mai multe ocazii despre El: „Cine este Acesta …”. Spre exemplu, când Domnul Isus a intrat în Ierusalim, călare pe măgăruş, toată cetatea s-a pus în mişcare şi fiecare zicea: „Cine este Acesta?” (Matei 21:10). Când El a potolit furtuna, ucenicii au spus: „Cine este Acesta, de-l ascultă chiar şi vântul şi marea?” (Marcu 4:41). Iar cu altă ocazie, când, înainte să vindece un om paralizat, Domnul Isus l-a iertat de păcate, oamenii s-au întrebat: „Cine este acesta … Cine poate să ierte păcatele decât singur Dumnezeu?” (Luca 5:21). Învaţă-i pe copii despre acest Isus, şi fie ca la sfârşitul predării lecţiilor, ei să poată să spună: „Acest Isus este Mântuitorul meu”. 

Pentru mai multe detalii despre conţinutul lecţiilor accesează http://www.teachkids.eu/ro/index.html.

3 alte produse in aceeasi categorie: