Viața lui Hristos, vol. 1

Serie de 6 lecţii despre Domnul Isus, de la naşterea Lui până la alegerea ucenicilor. 

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Pachetul conține

  • Număr imagini: 36 planşe color, planşele sunt legate cu spirală 
  • Dimensiuni imagini:  24,5 x 33 cm

În această serie de lecţii găseşti învăţături despre naşterea celei mai importante persoane care a existat vreodată pe pământ – Domnul Isus, Fiul lui Dumnezeu. Naşterea Lui a fost profeţită cu sute de ani înainte, iar cea care avea să-I dea naştere pe acest pământ, Maria, a fost vizitată de un înger care i-a adus mesajul că „i s-a făcut mare har“. Ea avea să nască un Fiu, căruia Îi va pune numele Isus, pentru că El va mântui pe poporul lui de păcatele sale. Oameni simpli (păstori), precum şi oameni importanţi (magi) aveau să se bucure de naşterea Sa. Despre locul umil în care S-a născut, ascultarea Sa de Maria şi Iosif, botezul şi ispitirea, precum şi începutul lucrării Sale, prin alegerea celor 12 ucenici este scris în lecţiile din această serie, conform celor lăsate de evanghelişti în Scripturi. Foloseşte această serie pentru a-i învăţa pe copii că Isus Hristos S-a născut în lumea noastră ca să ne aducă mântuirea.  

Număr lecţii: 6

Pentru detalii despre conţinutul lecţiilor biblice accesează http://www.teachkids.eu/ro/.

Pachetul conţine versete, cântări, jocuri şi activităţi (vezi planificarea de mai jos). De asemenea, în cartea de idei din pachet găseşti: invitaţie, versete mici de dat copiilor, notele şi acordurile cântărilor, instrucţiunile jocurilor etc.

Cântările din pachet poţi să le asculţi online (vezi RESURSE AUDIO). Pentru a descărca negativele introdu codul de pe coperta cărţii de idei din pachet. 

3 alte produse in aceeasi categorie: