Moise 1

Viața lui Moise (prima parte).

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Pachetul conține

Pachetul conţine versete, cântări, jocuri şi activităţi (vezi planificarea de mai jos). De asemenea, în cartea de idei din pachet găseşti: invitaţie, versete mici de dat copiilor, notele şi acordurile cântărilor, instrucţiunile jocurilor etc.

Cântările din pachet poţi să le asculţi online (vezi RESURSE AUDIO). Pentru a descărca negativele introdu codul de pe coperta cărţii de idei din pachet. 

În această serie de lecţii este descrisă viaţa lui Moise, născut ca rob evreu în ţara Egiptului, destinat morţii prin aruncarea în râu, dar salvat în mod miraculos de Dumnezeu. După anii petrecuţi la palatul împărătesc, apoi în pustie, Dumnezeu îl cheamă să scoată pe poporul Său din Egipt. Faraon se împotriveşte lui Dumnezeu până la cea de-a 10 urgie, când primul născut dintre oameni şi animale moare. Poporul Israel este urmărit de faraon şi oastea lui p ână la Marea Roşie, dar Dumnezeu face un drum prin mare pentru ei. Poporul este acum liber să-I slujească lui Dumnezeu. O va face însă aşa cum doreşte El? Prin aceste lecţii, copiii învaţă să se încreadă în Dumnezeul suveran, şi să fie mulţumiţi cu ceea ce primesc de la El.

Număr lecţii: 6

Pentru detalii despre conţinutul lecţiilor biblice accesează http://www.teachkids.eu/ro/.

  • Număr imagini: 30 planşe color
  • Dimensiuni imagini: 24,5 x 33 cm

3 alte produse in aceeasi categorie: