• Pret redus
Hogyan vezethetünk egy gyermeket Krisztushoz?

HU Cum sa conduci un copil la Hristos

Referinta: SD512

1,00 RON
0,00 RON Economiseste 1,00 RON
Fara TVA

Hogyan vezethetünk egy gyermeket Krisztushoz?

Cantitate

  • Livrarea se face doar pe teritoriul României Livrarea se face doar pe teritoriul României

Sam Doherty az észak-írországi Belfastban született, és ott is nőtt fel. A belfasti Queen’s University-n szerzett diplomát, majd gimnáziumi tanár lett. Feleségével, Sadie-vel 1950-ben lettek az írországi Gyermek-Evangélizációs Közösség (CEF) munkatársai. 14 éven keresztül szolgáltak mint a szervezet országos igazgatói. 1964-ben kinevezték őket a CEF európai igazgatóivá. A tisztséget 29 éven át töltötték be. Ezidő alatt Isten csodálatosan megáldotta a munkát, és nagy növekedést adott. A szolgálat Sam és Sadie utódainak vezetése alatt is tovább fejlődik.

1993-ban Isten Sam szívére helyezte, hogy szolgálatának hátralevő idejében könyveket írjon a világ minden részén dolgozó gyermekmunkásoknak. Ez a könyv a sorozat harmadik része.

Sam-nek mint az európai igazgatónak egyik fő feladata az volt, hogy vezesse az európai CEF Vezetőképző Tanfolyamokat, melyek az ő kezdeményezésére indultak 1966-ban. A tanfolyam célja, hogy az Európából és a világ más tájairól érkező fér-fiakat és nőket a teljes idejű gyermekmunkára készítse fel. 27 év alatt 50 tanfolyamot tartottak, melyeken mintegy 2000 diák tanulhatott, akik ma világszerte gyermekek között szolgálnak, illetve tanítókat képeznek.

A keresztyén gyermektanító számára nincs annál felemelőbb pillanat, mint mikor egy gyerek azzal a vággyal fordul hozzá, hogy szeretne üdvösséget nyerni. A könyv célja, hogy a tanítónak segítséget nyújtson a lelkigondozói beszélgetésekben, amikor a gyermekeket az Úr Jézus Krisztushoz vezeti.

A könyv mérete A5-ös, 72 oldalas 

SD512

3 alte produse in aceeasi categorie: