• Pret redus
Hogyan tanítsunk bibliai tantételeket gyermekeknek?

HU Cum sa predai doctrine

Referinta: SD514

2,00 RON
0,00 RON Economiseste 2,00 RON
Fara TVA

Hogyan tanítsunk bibliai tantételeket gyermekeknek?

Cantitate

  • Livrarea se face doar pe teritoriul României Livrarea se face doar pe teritoriul României

Sam Doherty az észak-írországi Belfastban született, és ott is nőtt fel. A belfasti Queen’s University-n szerzett diplomát, majd gimnáziumi tanár lett. Feleségével, Sadie-vel 1950-ben lettek az írországi Gyermek-Evangélizációs Közösség (CEF) munkatársai. 14 éven keresztül szolgáltak mint a szervezet országos igazgatói. 1964-ben kinevezték őket a CEF európai igazgatóivá. A tisztséget 29 éven át töltötték be. Ezidő alatt Isten csodálatosan megáldotta a munkát, és nagy növekedést adott. A szolgálat Sam és Sadie utódainak vezetése alatt is tovább fejlődik.

1993-ban Isten Sam szívére helyezte, hogy szolgálatának hátralevő idejében könyveket írjon a világ minden részén dolgozó gyermekmunkásoknak. Ez a könyv a sorozat harmadik része.

Sam-nek mint az európai igazgatónak egyik fő feladata az volt, hogy vezesse az európai CEF Vezetőképző Tanfolyamokat, melyek az ő kezdeményezésére indultak 1966-ban. A tanfolyam célja, hogy az Európából és a világ más tájairól érkező fér-fiakat és nőket a teljes idejű gyermekmunkára készítse fel. 27 év alatt 50 tanfolyamot tartottak, melyeken mintegy 2000 diák tanulhatott, akik ma világszerte gyermekek között szolgálnak, illetve tanítókat képeznek.

A „Hogyan tanítsunk bibliai tantételeket gyermekeknek?” volt az egyik tantárgy, amelyet Sam tanított ezen évek alatt. A könyv tartalma a tanfolyamok anyagából állt össze.

236 oldal, A5 méretben

 A könyvet ingyen terjesztjük. Amennyiben szeretne hozzájárulni az előállítási költségekhez, örömmel fogadunk el adományt („SD könyvek” megjelöléssel). 

 

SD514

3 alte produse in aceeasi categorie: