HU Iacov

Referinta: MN536

20,00 RON
Fara TVA

Jakab levele

10 részes bibliatanulmányozó sorozat11–15 éveseknek, kiegészítő jegyzetekkel ellátva 16–18 éveseknek.

Figyelem! Ennél a terméknél a CD teljes anyagát (feladatlapok word és pdf változatban) magas fájlmegosztóval küldjük a rendelés után, így a postai küldemény csak a könyvet tartalmazza. 

Cantitate

  • Livrarea se face doar pe teritoriul României Livrarea se face doar pe teritoriul României

A Biblia bármely könyvét versről versre tanulmányozni egy csoport tinivel komoly feladat. Ez a kézikönyv segít abban, hogy bátran szembenézzünk ezzel a kihívással.

Jakab a gyakorlati keresztyénség nagy bajnoka. Levelében olyan konkrét témákról ír, mint a próbák, a kísértés, a személyválogatás, a nyelv, a konfliktusok… Tanítása egészen közel áll a fiatalok hétköznapjaihoz.

A 10 bibliatanulmány mindegyike figyelemfelkeltő bevezetést, kérdéseket, példákat, feladatlapokat tartalmaz, melyek segítik a tinik interaktív tanítását. 

Minden lecke a tinik érdeklődését felkeltő bevezetést, kérdéseket, példákat és munkalapokat foglal magába, amelyek segítik a serdülőket a megnyilatkozásban, a beszélgetésben való részvételre bátorítja őket.
Jakab a gyakorlati keresztyénség bajnoka. Levelében olyan konkrét témákról ír, mint a próbák, kísértés, személyválogatás, a nyelv bűnei, konfliktusok, a jövőre vonatkozó tervek stb. A tanítás egészen közel áll a fiatalok hétköznapi életéhez és gyakorlati problémáihoz.
A mellékelt CD a munkalapokat színes PDF és Word formátumokban tartalmazza.
62 oldal; A4-es méretben
Figyelem! Ennél a terméknél a CD teljes anyagát (feladatlapok word és pdf változatban) magas fájlmegosztóval küldjük a rendelés után, így a postai küldemény csak a könyvet tartalmazza. 
MN536

3 alte produse in aceeasi categorie: