Copii evanghelizează copii

„Copiii evanghelizează copiii“ – este un proiect inovativ, prin care copiii mântuiți sunt îndemnați să spună și altora despre Domnul Isus și cum le-a schimbat El viața.10,00 RON2,00 RON

  1. This product is not available at this time.5,00 RON

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Prezentare

„Copiii evanghelizează copiii“ – este un proiect inovativ, prin care copiii mântuiți sunt îndemnați să spună și altora despre Domnul Isus și cum le-a schimbat El viața.

Se pornește cu pași mici – copilul are ocazia să se cerceteze dacă într-adevăr a crezut în Domnul Isus, este prezentată porunca Domnului Isus de a merge și propovădui Evanghelia, i se amintesc exemple din Biblie despre oameni care nu știau multe despre Domnul (ex. samariteana), dar care au spus altora ce s-a întâmplat în viața lor.

Copilul este învățat cum să-și formuleze mărturia personală și să se roage pentru persoane cărora ar dori să le spună despre El. Apoi, la timpul potrivit, sub îndrumarea și călăuzirea lui Dumnezeu și fiind pregătit să facă aceasta, El poate deschide discuția și mărturisi cum i-a iertat Dumnezeu păcatele, și cum El poate să facă acest lucru și pentru alții.

Copilului îi sunt puse la dispoziție câteva materiale simple și ușor de folosit, pentru a-l ajuta în a mărturisi altora despre credința lui în Dumnezeu. Materialul conține un calendar de birou pentru 31 de zile, o Carte fără cuvinte A7, un jurnal A6, un pix și o lecție scurtă cu imagini „La cine trebuie să merg“ – toate acestea într-o pungă cu fermoar A5.

Cumpără pentru copiii cu care lucrezi, și învață-i să spună și altora despre Domnul.

Pachetul conține

Este un ajutor în a prezenta copiilor mesajul mântuirii.


„Cartea fără cuvinte“ este un ajutor în a prezenta copiilor mesajul mântuirii, folosind cinci pagini colorate, care reprezintă cerul şi dragostea lui Dumnezeu, întunericul păcatului, sângele Domnului Isus, o inimă curată şi creşterea în viaţa creştină. Fiecare carte este insoţită de un pliant gratis cu îndrumări.

Poti descărca explicaţiile la Cartea fără cuvinte de mai sus (vezi ”FIȘIERE ASOCIATE”). 

Format A7 (7,5 x 10,5 cm)

3 alte produse in aceeasi categorie: