Viața lui Iosif

Cinci lecții despre viața lui Iosif. Caietul de lucru pentru copii școlari, foile de lucru pentru preșcolari și jurnalul de tabără se pot descărca de aici. 

58,00 RON
Fara TVA
Cantitate

Prezentare

Cinci lecții despre viața lui Iosif. Caietul de lucru pentru copii școlari, foile de lucru pentru preșcolari și jurnalul de tabără se pot descărca de aici

Pachetul conține

O serie de 5 lecţii în care este arătată suveranitatea lui Dumnezeu. El poate să transforme răul în bine. Sunt prezentate pericolele invidiei, şi căi de a rezista în faţa ispitelor. Iosif, fiul preaiubit al lui Iacov, vândut de fraţii lui şi ispitit de soţia lui Potifar, a devenit mai târziu prim-ministrul Egiptului. Din această poziţie i-ar fi fost uşor să se răzbune pe fraţii lui, dar el i-a iertat, le-a dat hrană pentru familiile lor, şi le-a scăpat viaţa. Alternativa urii şi a răzbunării este dragostea lui Dumnezeu şi puterea iertării.

Imagini pe planșe (33/24cm), legate cu spirală. 

Pachetul conţine versete, cântări, jocuri şi activităţi (vezi planificarea de mai jos). De asemenea, în cartea de idei din pachet găseşti: invitaţie, versete mici de dat copiilor, notele şi acordurile cântărilor, instrucţiunile jocurilor etc.

3 alte produse in aceeasi categorie: