HU Apocalipsa

Referinta: MN503

20,00 RON
Fara TVA

A jelenések könyve

10 tanításból álló bibliatanulmányozó sorozat

Figyelem! Ennél a terméknél a CD teljes anyagát (feladatlapok, bibliai igeszakaszok és extrák) magas fájlmegosztóval küldjük a rendelés után, így a postai küldemény csak a könyvet tartalmazza. 

Cantitate

  • Livrarea se face doar pe teritoriul României Livrarea se face doar pe teritoriul României

A jelenések könyve számos fiatal keresztyénre nagy hatást gyakorol. Sokan szeretnék felfedezni ezt a könyvet, de kevés tanító kész végigvezetni őket ezen az izgalmas, kalandokkal teli úton. 

A Jelenések 1,3 így szól:

„Boldog, aki felolvassa, és boldogok, akik hallgatják ezeket a prófétai igéket, és megtartják azt, ami meg van írva bennük: mert az idő közel van”. Vagyis A jelenések könyvét azért fontos megismerni, mert az minden hívőnek áldásul és bátorításul szolgál. 

  • A jelenések könyve kulcsfontosságú igeszakaszait érintő 10 kétrészes bibliatanulmány 20 alkalommal is tanítható. 
  • A tanítások ismert bibliakommentárokon alapulnak, szem előtt tartják a különböző nézeteket, és elkerülik a legellentmondásosabb témákat. 
  • A tanítók felkészülését sok tanítói ötlet segíti: pl. esettanulmány, kiscsoportos beszélgetés, fórum, asszociációs játék. 
  • Minden igetanulmányozáshoz készült egy kitölthető feladatlap is.

Figyelem! Ennél a terméknél a CD teljes anyagát (feladatlapok, bibliai igeszakaszok és extrák) magas fájlmegosztóval küldjük a rendelés után, így a postai küldemény csak a könyvet tartalmazza. 

MN503

3 alte produse in aceeasi categorie: