Olimpiai tábor

A tábori csomag tartalma:

Nehémiás (kép+szöveg+CD kiegészítőkkel)

Drágább az aranynál (kép+szöveg; külön, díjmentesen elküldhetjük a képanyag ppt-ét is) 

Olimpiai tábor (tanítói kézikönyv és CD)Prezentare

Szervezzünk mi is olimpiai tábort! Az olimpia világán és annak értékein keresztül vezethetjük el a gyermekeket a győztes Úrhoz, az Úr Jézushoz, aki a valódi győzelmet adja.

Az táborhoz többféle lelki program választható. Jelen kiadványunk a Nehémiás c. sorozatot tartalmazza. A csomag a keretprogramot áttekintő kézikönyvet és a hozzá tartozó CD-t tartalmazza.

Pachetul conține

Nehémiás (képeskönyv és szövegkönyv)

Nehémiás CD

(PPT + Szöveg + kiegészítők)


Drágább az aranynál (képeskönyv és szövegkönyv)

Minden lecke egy-egy olimpikonról szól: Istennek tetsző játék – Michael Chang (tenisz); célratörés – Dave Johnson (atléta); Istennek tetsző élet – Jorginho, Jorge de Amorim (futball); Isten dicsőségére futó – Elana Meyer (atléta); Istenért égő szív – David Robinson (kosárlabda).

Olimpiai tábor (CD)

Szervezzünk mi is olimpiai tábort! Az olimpia világán és annak értékein keresztül vezethetjük el a gyermekeket a győztes Úrhoz, az Úr Jézushoz, aki a valódi győzelmet adja.

Az táborhoz többféle lelki program választható. 


Általánosan elfogadott tény, hogy a Szavak nélküli könyvet Charles H. Spurgeon használta először 1866-ban a londoni Metropolitan Tabernacle gyülekezetében. Ahhoz, hogy elmagyarázza Isten üdvözítő tervét a hallgatóságnak, egy fekete, egy piros és egy fehér színű papírlapot mutatott fel. Elmondta, hogy a fekete színű lap a bűnre, a piros színű Krisztus érte kiontott vérére emlékezteti, a fehér színű lap pedig arra, hogy Krisztus áldozatáért Isten őt tisztának látja. 1875-ben az angliai Liverpoolban ismét használta a színeket, de ott már egy aranyszínű lapot is hozzátett, amely a mennyre utalt.
A zöld színnel a nemzetközi Gyermek-Evangélizációs Közösség (CEF) egészítette ki a SZNK-et, mellyel a Krisztusban való növekedést lehet tanítani.
Szövegkönyvünket a kiegészítő anyagokkal együtt 5 Napos Klubra vagy táborra javasoljuk.
A tartalomból:
1. Az arany oldal – Milyen a menny? Milyen Isten? Mi nem lesz a mennyben? Mi lesz a mennyben? Mi bizonyítja a menny létezését? Az Úr Jézus felmegy a mennybe
2. A sötét oldal – Az ember megteremtése; Az első emberpár engedetlensége
3. A piros oldal – Jézus Krisztus születése, élete, halála és feltámadása
4. A fehér oldal – Emmausi tanítványok; Tamás; mennybemenetel; Pünkösd
5. A zöld oldal – Timóteus története

Titkos ügynök tábor
A Szavak nélküli könyv c. sorozatot tanítjuk meg sok ötlettel, játékkal, foglalkoztatóval stb.
A csomag tartalma:

  • gyűrűs képeskönyv (nyomtatva)
  • szövegkönyv, szemléltetett központi igazságok, aranymondások, énekek, foglalkoztató feladatok, a képek PPT-változata, tanítói kézikönyv, munkafüzet nagyobbaknak és kisebbeknek, oklevél, egyéb ötletek,  „Kaland Hongkongban” missziós sorozat (elektronikus változatban, magas fájlmegosztóval küldjük)

Olimpiai tábor (tanítói kézikönyv)

3 alte produse in aceeasi categorie: