Olimpiai tábor

A tábori csomag tartalma:

Nehémiás (kép+szöveg+CD kiegészítőkkel)

Drágább az aranynál (kép+szöveg; külön, díjmentesen elküldhetjük a képanyag ppt-ét is) 

Olimpiai tábor (tanítói kézikönyv és CD)7,00 RON15,00 RON7,00 RON15,00 RON7,00 RON

51,00 RON
Fara TVA
Cantitate

Prezentare

Szervezzünk mi is olimpiai tábort! Az olimpia világán és annak értékein keresztül vezethetjük el a gyermekeket a győztes Úrhoz, az Úr Jézushoz, aki a valódi győzelmet adja.

Az táborhoz többféle lelki program választható. Jelen kiadványunk a Nehémiás c. sorozatot tartalmazza. A csomag a keretprogramot áttekintő kézikönyvet és a hozzá tartozó CD-t tartalmazza.

Pachetul conține

Nehémiás (képeskönyv és szövegkönyv)

Nehémiás CD

(PPT + Szöveg + kiegészítők)


Drágább az aranynál (képeskönyv és szövegkönyv)

Minden lecke egy-egy olimpikonról szól: Istennek tetsző játék – Michael Chang (tenisz); célratörés – Dave Johnson (atléta); Istennek tetsző élet – Jorginho, Jorge de Amorim (futball); Isten dicsőségére futó – Elana Meyer (atléta); Istenért égő szív – David Robinson (kosárlabda).

Olimpiai tábor (CD)

Szervezzünk mi is olimpiai tábort! Az olimpia világán és annak értékein keresztül vezethetjük el a gyermekeket a győztes Úrhoz, az Úr Jézushoz, aki a valódi győzelmet adja.

Az táborhoz többféle lelki program választható. 


Általánosan elfogadott tény, hogy a Szavak nélküli könyvet Charles H. Spurgeon használta először 1866-ban a londoni Metropolitan Tabernacle gyülekezetében. Ahhoz, hogy elmagyarázza Isten üdvözítő tervét a hallgatóságnak, egy fekete, egy piros és egy fehér színű papírlapot mutatott fel. Elmondta, hogy a fekete színű lap a bűnre, a piros színű Krisztus érte kiontott vérére emlékezteti, a fehér színű lap pedig arra, hogy Krisztus áldozatáért Isten őt tisztának látja. 1875-ben az angliai Liverpoolban ismét használta a színeket, de ott már egy aranyszínű lapot is hozzátett, amely a mennyre utalt.
A zöld színnel a nemzetközi Gyermek-Evangélizációs Közösség (CEF) egészítette ki a SZNK-et, mellyel a Krisztusban való növekedést lehet tanítani.
Szövegkönyvünket a kiegészítő anyagokkal együtt 5 Napos Klubra vagy táborra javasoljuk.
A tartalomból:
1. Az arany oldal – Milyen a menny? Milyen Isten? Mi nem lesz a mennyben? Mi lesz a mennyben? Mi bizonyítja a menny létezését? Az Úr Jézus felmegy a mennybe
2. A sötét oldal – Az ember megteremtése; Az első emberpár engedetlensége
3. A piros oldal – Jézus Krisztus születése, élete, halála és feltámadása
4. A fehér oldal – Emmausi tanítványok; Tamás; mennybemenetel; Pünkösd
5. A zöld oldal – Timóteus története

Titkos ügynök tábor
A Szavak nélküli könyv c. sorozatot tanítjuk meg sok ötlettel, játékkal, foglalkoztatóval stb.
A csomag tartalma:

  • gyűrűs képeskönyv (nyomtatva)
  • szövegkönyv, szemléltetett központi igazságok, aranymondások, énekek, foglalkoztató feladatok, a képek PPT-változata, tanítói kézikönyv, munkafüzet nagyobbaknak és kisebbeknek, oklevél, egyéb ötletek,  „Kaland Hongkongban” missziós sorozat (elektronikus változatban, magas fájlmegosztóval küldjük)

Olimpiai tábor (tanítói kézikönyv)

3 alte produse in aceeasi categorie: