Set de cărți - Lui Dumnezeu îi pasă

 Cartea „Lui Dumnezeu îi pasă de tine“, vol. 1 + vol. 2


7,00 RON

  1. This product is out of stock.


1,00 RON


1,00 RON

  1. This product is not available at this time.

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Prezentare

Una dintre nevoile de bază ale copiilor este dragostea. În generaţia aceasta mulţi copii are nu au parte de ea: părinţii sunt plecaţi la muncă în străinătate, au două-trei servicii pentru a face faţă cheltuielilor, cariera este mai importantă decât ei … . Cine le va spune că sunt iubiţi? Oferă-le cele două volume din cartea „Lui Dumnezeu îi pasă de tine“, ca ei să citească singuri că Dumnezeu îi iubeşte. Împreună cu acestea primesc şi un pix inscripţionat cu acelaşi mesaj, şi un set de etichete care să le amintească de lecţiile citite. Ar putea fi cadou minunat cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului! Iar cele citite îi pot influenţa viaţa pentru veşnicie.

Pachetul conține

Cartea pentru copii „Lui Dumnezeu Îi pasă de tine“, este inspirată din cursul prin corespondenţă cu acelaşi nume. Copiii pot să citească povestiri din Biblie despre viaţa lui Iefta, Petru, Samuel, Matei, dar şi povestiri despre oameni care au trăit mult mai târziu, şi a căror viaţă a fost schimbată de Dumnezeu în mod minunat: Lois, Nicky Cruz, Charles, Josh McDowell şi John Newton. Fiecare dintre aceştia au avut de luptat cu respingerea, singurătatea, răutatea, dar Dumnezeu i-a ajutat pe fiecare în parte şi a transformat viaţa fiecăruia într-un mod nebănuit. Le-a dat bucurie şi împlinire în a-şi trăi viaţa alături de El.

Vârsta recomandată: 10-14 ani

Cartea pentru copii „Lui Dumnezeu Îi pasă de tine“ este inspirată din cursul prin corespondenţă cu acelaşi nume. În acest al doilea volum copiii pot să citească povestiri din Biblie despre viaţa lui Iosif şi Daniel, dar şi a unor oameni care au trăit la mii de ani după aceea: Antony Ashley, George Müller, Sadhu  Sundar  Singh, Watchman Nee şi Lars Skrefsrud.  Povestirile despre viaţa lor îi pot ajuta pe copii să înţeleagă că, deşi fiecare dintre aceştia au avut o viaţă grea, s-au confruntat cu greutăţi şi ispite, Dumnezeu a fost mai mare decât toate acestea şi i-a ajutat, le-a transformat viaţa şi ei au devenit o binecuvântare pentru cei din jurul lor.

Vârsta recomandată: 10-14 ani

Pix inscripționat: „Lui Dumnezeu Îi pasă de mine”

Set (6 buc.) de abțibilduri tip etichetă care se pot lipi pe coperta caietelor, a Bibliei, etc.

3 alte produse in aceeasi categorie: