Binecuvântarea zilei de naștere

Referinta: MN100

19,00 RON
Fara TVA

31 de cugetări scurte, una pentru fiecare zi a lunii în care ești născută.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Livrarea se face doar pe teritoriul României Livrarea se face doar pe teritoriul României

Această carte este dedicată tuturor femeilor, ca un cadou pentru ziua de naștere. Cuprinde 31 de cugetări scurte, una pentru fiecare zi a lunii în care sunt născute. Fie că ești una dintre femeile care se bucură de ziua ei de naștere, fie că nu, doresc ca unul din gândurile împărtășite aici să te facă să zâmbești, să te mângâie și să-ți ureze de bine.
Am încercat să fiu curajoasă și să-mi împărtășesc experiența personală, ca să te conving că nu scriu din cărți, ci din ceea ce am simțit pe pielea mea. Sper însă că nu mă vei judeca, ci vei lua din ceea ce am scris, ceea ce îți este de folos, și vei aplica ceea ce crezi că este bun.

Cartea nu are scopul să dea stafuri, ci să fie o încurajare și o motivare pentru momentele când nu știm ce să facem sau ce să spunem. Unii dintre noi se simt adesea nepricepuți. Tocmai de aceea am conceput această carte ca un cadou, pentru a veni în ajutorul celor ce vor să fie o încurajare și nu știu cum.
Cu fiecare cugetare în parte, doresc să înțelegi tot mai mult și să accepți valoarea inestimabilă pe care ți-a dat-o Dumnezeu, fiind capodopera creației Sale, răscumpărată cu însăși viața Sa!

Cu sinceritate, Claudia Mitu

MN100

3 alte produse in aceeasi categorie: