Óvodások tanítása_AkcióCadou

  1. This product is not available at this time.Cadou

  1. This product is out of stock.5,00 RON50,00 RON

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Prezentare

Az akciós csomag a következő óvodás anyagokat tartalmazza:

  • A legkisebbek is megismerhetik Istent a teremtés által (képanyag postán)
  • A legkisebbek is megismerhetik Istent a Fia által (képanyag postán)
  • A legkisebbek is megismerhetik Istent a Megváltó által (képanyag postán)
  • Igeversek óvodásoknak
  • A bibliai lecke tanítása és ismétlése az óvodás órán (szöveg postán)

Az összes kiadvány elektronikus változatát egy kártya alakú adathordozóra írtuk rá amit a képanyagokkal és a szövegkönyvvel postázunk.

Pachetul conține

Imagini pentru lecţii: 36 planşe (24 x 33 cm)

Imagini pentru lecţii: 36 planşe (24 x 33 cm)

A Bibliai lecke tanítása és ismétlése az óvodás órán


Hogyan építsünk fel egy óvodás órát? Hogyan illesszünk bele olyan tevékenységeket, amelyek kielégítik az óvodásokra jellemző kíváncsiságot és mozgásigényt? Hogyan vegyük figyelembe életkori sajátosságaikat, pl. hogy csak rövid ideig képesek koncentrálni, és sok ismétlésre van szükségük?
Ez a kézikönyv ilyen és ehhez hasonló kérdéseket szeretne megválaszolni. Sok vonzó és érdekes ötletet kínál, amelyeket sikerrel próbáltak ki óvodások között. A részletes leírások abban segítik a tanítót, hogy az ismétlés során a gyermekek bevonásával még jobban elmélyíthesse bennük a bibliai lecke megtanított igazságait. Ha a bibliai leckét is a nekik megfelelő módszerekkel tanítjuk, óvodás óránk egyszerre lesz élvezetes és értékes.
Óvodásoknak tervezett alkalmainkat a legkülönfélébb ötletekkel, anyagokkal, bábfigurákkal, hátterekkel tehetjük színesebbé. Az óvodások közötti szolgálat során szerzett tapasztalatok alapján azt javasoljuk, hogy a könyvben közreadott ötleteket az óvodások és kisiskolások tanítása közben bátran használják a tanítók.
Az itt közölt ötletek sok örömet és felfrissülést hoztak már óvodás tanítóinknak, amit szívből kívánunk mindenkinek, aki óvodások között szolgál.

A 43 oldalas szövegkönyv mellé CD is tartozik.

A CD-n háromféle képanyag található.

  1. Minden fejezethez mellékeltük a fekete-fehér fényképeket, hogy a tanító felnagyítva is láthassa, hogyan lehet használni az adott szemléltetőeszközt az óvodás alkalmon.
  2. Egy külön mappában színes ábrák (hátterek, ember- és állatfigurák) találhatók. Ezeket A/3-as, ill. A/4-es méretben is ki lehet nyomtatni. A kézikönyvben jelezzük, mely történetekhez használhatók. Mivel egy-egy háttér egy adott történet szemléltetésére való, nem szükséges az összes színes hátteret, figurát egyszerre kinyomtatni.
  3. A CD-n megadjuk a felnagyítható sablonokat is, amelyek alapján elkészíthetjük a fákat, a hajót stb.

Ajánlatos a kinyomtatott és kivágott ábrákat laminálni. Így hosszabb életűek lesznek, és bátran az óvodások kezébe adhatjuk őket. Ha lamináljuk a képeket és figurákat, nem szükséges kartonra nyomtatni azokat.

Az adathordozó kártya az akciós sorozatok, kiadványok elektronikus változatát tartalmazza.


A vásárló, az adathordozó tartalmát, tetszés szerint nyomtathatja és sokszorosíthatja, illetve megoszthatja a csoportjába tartozó tanítótársaival.