Csillagász Tábor

Csillagok Isten tervében kép és szöveg

Csillagásztábor tábori kézikönyv

Csillagásztábor CD (kiegészítők)

A Holdra lépésnél is fontosabb kép (szöveg és PPT a CD-n)25,00 RON25,00 RON7,00 RON13,00 RON5,00 RON

75,00 RON
Fara TVA
Cantitate

Prezentare

A világűr rejtelmei mindig is izgatták az ember fantáziáját. Nem véletlen, hogy a tudományos-fantasztikus filmek olyan nagy népszerűségnek örvendenek a gyermekek körében is. Gondoljunk csak a Csillagok háborúja, a Star Trek, a Csillagok között vagy a Gravitáció c. filmek sikerére. A földönkívüli lények, mint a szívünkhöz nőtt E.T. is, újra meg újra feltűnnek a mozivásznon. Ezért is olyan fontos, hogy a gyermekek meghallják a Teremtő Isten üzenetét, és megtudják az igazságot a világ keletkezésével, a csillagok szerepével, Isten mentő tervével kapcsolatosan. Életbevágó, hogy megértsék: Isten határozott céllal teremtette őket, és egyszer el kell számolniuk Neki az életükkel. A Csillagok Isten tervében c. szövegkönyv a Csillagász Táborra készült. 

Csillagok Isten tervében kép és szöveg

Csillagásztábor tábori kézikönyv

A Holdra lépésnél is fontosabb kép

Csillagásztábor CD („Csillagok Isten tervében” szövegkönyv, tanítói kézikönyv, szemléltetett aranymondások, énekek, ismétlőjátékok, hívóképek, foglalkoztató feladatok, kreatív barkácsötletek, gondolatébresztő írások, vetélkedők, PPT-k, tárgyi tanítások, munkafüzetek kisebbekben és nagyobbaknak stb.; „A Holdra lépésnél is fontosabb” missziós sorozat szövegkönyve és PPT-je.)

Pachetul conține

Csillagok Isten tervében (képeskönyv)

A Holdra lépésnél is fontosabb (képek)


Hatrészes sorozatunk az amerikai űrhajós, James Irwin izgalmas és fordulatos életét dolgozza föl. Ő volt a nyolcadik ember, aki az Apollo-15 űrhajó személyzetének tagjaként a Hold felszínére léphetett. Elsőként próbálhatta ki a világ első holdautóját. A földre visszatérve kivált a NASA kötelékéből és az evangélium hirdetésének szentelte az életét.

1. lecke Életem legszebb napja
2. lecke Magasabb, mint a Hold
3. lecke „Szeretnék a Holdra repülni!”
4. lecke Bíznunk kell abban, hogy Houston mindent ellenőrzése alatt tart
5. lecke Isten ott volt! Ezt egészen határozottan éreztem
6. lecke Isten azért küldött engem a Holdra, hogy utána a Földön az Ő Fiát hirdessem

Figyelem! Szövegkönyv és PPT a tábori CD-n található!

Csillagok Isten tervében (szövegkönyv)

Csillagász Tábor (kiegészítők CD-n)


Szövegkönyv, tanítói kézikönyv, szemléltetett aranymondások, énekek, ismétlőjátékok, hívóképek, foglalkoztató feladatok, kreatív barkácsötletek, gondolatébresztő írások, vetélkedők, PPT-k, tárgyi tanítások, munkafüzet (kisebbeknek és nagyobbaknak) stb

Csillagász Tábor (Tanítói kézikönyv)

3 alte produse in aceeasi categorie: