Cum cumpăr produse de pe site?

Alege produsul pe care vrei să-l cumperi şi apasă pe butonul cumpara

Poţi să alegi cantitatea aici sau când ajungi la finalizarea comenzii. După fiecare adăugare în coş se afișează numărul de produse din coş, suma de plată pentru produse, taxa de livrare şi totalul.

Dacă la finalizarea comenzii vrei să renunţi la anumite produse, apasă pe coşul de gunoi cosdin dreptul produsului.

Apoi, poți fie să continui cumpărăturile dând click pe link-ul, fie să trimiți comanda, dând click pe butonul Finalizează comanda. finalizeaza

În momentul trimiterii comenzii, te rugăm să completezi cu atenție toate rubricile cu steluţă*, întrucât conţin date necesare pentru facturare. Acestea sunt importante pentru confirmarea şi livrarea comenzii în condiții optime. Nu ţi se permite să trimiţi comanda, dacă vreuna din rubricile obligatorii a rămas necompletată. În acest caz, completează rubrica în cauză. Valoarea comenzii include costul produselor şi taxa de livrare.

De unde să ştiu când mi-a fost trimisă comanda?

Te vom contacta prin e-mail şi îţi vom spune când a plecat coletul de la noi.

Pot să mai adaug la comandă, după ce am trimis-o deja?

Pentru a fi sigur că poţi să mai adaugi la comandă, te rugăm să ne contactezi telefonic.  

Care este regula pentru materialele returnate?

Dorim să te bucuri de materialele pe care le-ai comandat, dar, dacă nu eşti pe deplin satisfăcut cu ele, te rugăm să ne contactezi, şi vom vedea cum putem să rezolvăm situaţia.


Care este programul de lucru şi unde este sediul editurii AMEC?

Programul de lucru este între orele 8.00 – 16.00, dar te rugăm să suni înainte, pentru a fi sigur că, dacă vii aici, este cineva care poate să te ajute în alegerea şi cumpărarea literaturii. Magazinul editurii se află în incinta Centrului AMEC Sibiu, pe Calea Turnişorului nr. 90.  

Aveţi literatură şi în alte limbi?

La magazinul editurii avem materiale în limbile română şi maghiară. Dacă doreşti texte pentru lecţii biblice în alte limbi, te rugăm să consulţi site-ul TeachKids.eu

Ce cărţi de credit sunt acceptate?

Acceptăm toate tipurile obişnuite de cărţi de credit.

Pot să văd valoarea totală a comenzii în timp ce fac comanda?

Da. De fiecare dată când pui un produs în coş, îţi apare o fereastră, în care scrie câte produse ai în coş, valoarea produselor comandate, taxa de expediere pentru ele şi valoarea totală. Taxa de expediere se calculează automat, pentru trimiterea comenzii cu Poşta Română. Când comanda este finalizată, ai posibilitatea să vezi cu ce serviciu este mai ieftină expedierea – Poşta Română sau Fan Curier – şi să alegi serviciul pe care îl doreşti. 

Care este politica de securitate în cazul plăţilor online sau cu cardul?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de PayU. Riscul asociat unei plați on-line este ca datele personale pe care le-ai introdus pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terțe părți şi să fie folosite abuziv. Editura AMEC şi PayU garantează securitatea sistemelor sale informatice. Pentru mai multe informații despre subiect citeşte „Politica de confidențialitate PayU“.

În cazul plaților prin card bancar, datele tale – număr de card, data expirarii etc. – pot să intre in posesia unor terțe părți şi să fie abuziv folosite. În cazul sistemului „3-D Secure“ aplicat de către PayU pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informație legată de cardul tău nu este transferata sau stocată, niciun moment, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, acestea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul tău a fost emis de către o bancă certificată în sistemul „3-D Secure“, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea ta în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută doar de tine, similară codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citeşte „Verified by Visa“ şi „SecureCode“ pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure“.