1. Ramburs - aceasta înseamnă că îţi trimitem pachetul prin Poşta Română sau prin Fan Courier, iar tu plăteşti când îl ridici de la poştă sau când îl primeşti acasă prin Fan Courier.
  2. Online prin paypal sau card de credit.  OBSERVAŢIE: Pentru emiterea facturii, toate plăţile pentru achiziţionarea de literatură se efectuează online sau în sistem ramburs, la primirea coletului. Există posibilitatea să ridici produsele de literatură de la Biroul AMEC din Sibiu pentru a evita taxa de transport. Pentru mai multe întrebări referitoare la metodele de plată te rugăm să ne contactezi pe adresa de email: amec.cef@gmail.com.

Pentru plata online

Editura AMEC vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plată on-line ale www.epayment.ro. În acest fel putem asigura clienților noștri un serviciu sigur şi eficient de comandă şi plată on-line.

Poţi cumpăra produsele noastre on-line urmând 3 paşi:

a. Selectează produsul pe care doreşti să-l achiziţionezi şi apasă pe „Cumpără“

b. Introdu datele tale personale.

Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă şi eficientă a comenzilor. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL pe 128 biti. Mai multe informații sunt disponibile în rubrica: „Cât de sigur este pentru mine să plătesc on-line?“ Informațiile personale nu sunt transferate către terțe părți, nici de către Editura AMEC, nici de către ePayment. Ai grijă să completezi formularul corect, şi să indici persoana la care se va face facturarea şi livrarea. Este important ca adresa de e-mail să fie corectă, deoarece informațiile legate de comandă şi produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. Dacă adresa este incorectă, editura AMEC şi PayU (http://www.payu.ro) nu vor putea să te contacteze şi să te informeze despre starea comenzii tale.

Daca adresa de livrare nu este aceeași ca adresa de facturare, indică acest lucru prin selectarea meniului de la sfârșitul formularului. Alege metoda de plată dorită şi confirmă datele alegând Finalizează comanda".

c. Introdu datele despre credit/debit card:


Daca ai ales metoda de plata „Card credit/debit“ este necesar să completezi un formular cu informațiile despre cardul tău. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure“, elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure“ se asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul tău nu este transferata sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard. În plus, „3-D Secure“ este un sistem de autentificare a identităţii posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor şi se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul „3-D Secure“ permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licență Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit şi cele electronice Maestro şi Visa Electron. Sunt acceptate şi cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Daca tranzacția prin card a fost reușită, va apărea o fereastră în care ţi se mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru şi ţi se oferă informaţii relevante despre comandă. Aceste informații le primeşti de asemenea prin e-mail.

Metode de plată

Poţi alege dintre următoarele metode de plată: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plată. Daca ai selectat card de credit/debit ca metodă de plată, este necesar să completezi un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, apare o fereastră în care ţi se mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru îşi oferă informații relevante despre comandă. Aceste informații le vei primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam următoarele cărţi de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Dacă foloseşti ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit, comanda ta va fi procesată imediat. Pentru comenzi pentru care ai selectat metoda de plată prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar după confirmarea creditării contului PayU cu suma transferată, introducându-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.