Fiecare copil merită să audă mesajul Evangheliei cel puţin odată în viaţă. El trebuie să ştie că a fost creat după chipul lui Dumnezeu, şi Creatorul Lui vrea să aibă o relaţie cu el.

Mulţi copii nu au această posibilitate, iar rezultatele nu sunt doar triste, ci adesea dezastroase, întrucât copiii, influenţaţi de mass-media, îşi formează principiile şi trăiesc după ele, adesea într-un fel plăcut doar lor, nu şi lui Dumnezeu.

Dacă ar putea numai să audă despre Dumnezeu Creatorul şi despre ceea ce a făcut El – că a trimis pe Fiul Său, Isus Hristos în lume, ca să răscumpere creaţia Sa! El îi iubeşte şi vrea ceea ce este cel mai bine pentru ei. Şi numai printr-o trăire după voia Lui pot copiii să fie satisfăcuţi în viaţă … să trăiască o viaţă din belşug – folositoare lor, familiilor lor şi societăţii în care trăiesc.
Dacă vizitezi acest site, credem o faci deoarece eşti conştient că cei mici au nevoie să fie învăţaţi Cuvântul lui Dumnezeu. Vrem să te ajutăm să faci aceasta!

Iată câteva lucruri despre materialele AMEC:

1.    Avem o varietate de lecţii biblice, cu ajutorul cărora poţi să-i înveţi pe copii, pe parcursul a 4-5 ani, despre personajele principale din Biblie. Majoritatea lecţiilor au un pachet adiţional, în care găseşti versete, cântări şi jocuri vizualizate, de care ai nevoie pentru a desfăşura un program de o oră (şi uneori mai lung) pentru copii.

2.    Pe lângă materialele pentru copii, avem şi materiale pentru adolescenţi (cu mai multă interacţiune, foi de lucru, ajutoare vizuale în PowerPoint etc.) şi, de asemenea, pentru copiii preşcolari (mai puţine cuvinte pe ajutoarele vizuale, imagini mai mari etc.).

3.    Majoritatea materialelor pe care le avem sunt pentru tine, învăţătorul. Totuşi, sunt câteva articole destinate special copiilor:

a.    Seriile Cartea întrebărilor cu meditaţii şi În fiecare zi cu Dumnezeu. Ne rugăm ca fiecare copil să-şi formeze obiceiul de a citi în fiecare zi Cuvântul lui Dumnezeu, obicei pe care să-l păstreze şi când vor ajunge adulţi. Meditaţiile zilnice grupate în aceste cărţi le ajung copiilor pentru 3 ani.
b.    Daruri şi premii mici – poţi să le oferi un dar cu ocazia unor evenimente speciale sau ca răsplată pentru participare, memorarea versetelor etc.
c.    Broşuri, precum Îl cunoşti pe acest Împărat, care prezintă copiilor viaţa Domnului Isus şi cum pot să fie mântuiţi sau Te întrebi: De ce?, special pentru copiii care trec prin dificultăţi.

4.  Păstrăm preţul materialelor cât se poate de mic, ca să te ajutăm pe tine, învăţătorul, să ţi le procuri, ca după aceea să le foloseşti pentru a spune copiilor despre Dumnezeu. Încercăm doar să ne acoperim costurile, iar banii primiţi pe materialele pe care le comanzi ne ajută să tipărim alte articole de literatură. Pentru anumite articole căutăm sponsorizare, iar din donaţiile din partea credincioşilor suplimentăm o parte din costuri. 

Dacă vrei să donezi pentru literatura de care ai beneficiat, sau dacă ai pe inimă lucrarea cu literatura şi vrei să dăruieşti ca să putem să oferim în continuare materiale la preţ redus, te rog apasă aici pentru a face o donaţie. 

Avem posibilitatea să oferim copiilor broşuri evanghelistice gratuite, precum şi alte materiale la preţ extrem de mic (sub preţul de producţie), doar datorită harului lui Dumnezeu şi donaţiilor credincioşilor. Totuşi, nu ne permitem să te scutim de taxele de expediere sau să facem alte oferte permanente, întrucât deja avem tot timpul materialele la preţuri reduse. Credem că administrând editura AMEC în felul acesta mai mulţi copii vor putea să audă despre Mântuitorul prin materialele AMEC, decât dacă am fi căutat să obţinem profit din aceasta.

Îţi mulţumim pentru înţelegere şi pentru rugăciunile pe care le înalţi ca această lucrare să fie o binecuvântare pentru mulţi. Dacă putem să te ajutăm în vreun fel, nu ezita să ne contactezi.


Editura AMEC