Livrarea comenzilor

Facem toate eforturile pentru a procesa comanda ta în 3 zile de la primirea ei. Materialele comandate sunt împachetate şi trimise prin Poşta Română sau prin Fan Courier.
Îţi aducem la cunoştinţă următoarele:

Poşta Română:

Poşta Română oferă servicii mai ieftine pentru coletele cu greutatea sub 9 kg şi pentru zonele ţării neacoperite de Fan Courier. În mod obişnuit, coletele trimise prin Poşta Română ajung în 3 zile la oficiul poştal din localitatea ta. Atunci oficiul poştal îţi trimite un aviz, în care ţi se cere să mergi să ridici coletul. Îţi recomandăm ca, dacă nu ai primit avizul în 5 zile, să mergi tu însuţi la oficiul poştal şi să te interesezi de colet. Reţine că, atunci când faci comanda, trebuie să pui la destinatar numele celui care va ridica coletul de la poştă.

Fan Courier:

Fan Courier oferă servicii mai ieftine pentru coletele care cântăresc mai mult de 9 kg şi pentru zonele din ţară unde există o agenţie Fan Courier. Dacă vrei să-ţi trimitem coletul prin Fan Courier, atunci trebuie să ne dai şi un număr de telefon.

Comandă cu valoare mică:

Deşi este posibil să faci comenzi cu valoare mică, îţi recomandăm totuşi ca acestea să nu aibă valoarea sub 20 lei, deoarece suma de bază, de la care începe calculul pentru taxa de expediere, este de 10 lei, şi atunci articolul pe care l-ai comandat ajunge să fie mult mai scump.

Articole gratuite:

Pe site sunt şi articole gratuite, oferite cu scopul de a fi distribuite copiilor. Ele sunt gratuite, deoarece am găsit sponsorizare pentru tipărirea lor. Suntem siguri că vei considera şi tu, ca şi noi, că articolele sunt valoroase, iar tipărirea lor s-a făcut cu grijă şi efort. Te rugăm să nu comanzi o cantitate mai mare decât poţi să foloseşti şi, de asemenea, te rugăm să achiţi taxele de expediere. (Dacă locuieşti într-o zonă unde este un lucrător AMEC local, poţi să-i transmiţi lui comanda, şi el va face tot posibilul să-ţi aducă materialele gratuite pentru a le distribui copiilor.)

Garanţia noastră:

Ca materialele să fie accesibile pentru tine, îţi garantăm că vom păstra în mod permanent preţurile la minim. Aceasta înseamnă că taxa de livrare nu este inclusă în preţul lor, şi de aceea este necesar să o plăteşti. Totuşi, dacă nu îţi permiţi să plăteşti taxa de expediere, fă comanda, şi cere-i cuiva care trece prin Sibiu să-ţi aducă materialele sau ia legătura cu lucrătorul AMEC din zona ta, care va face tot posibilul să te ajute.

Comenzi externe: 

Începând cu data de 14 septembrie 2017 vom expedia colete cu literatură doar în România. Astfel, toate comenzile de pe edituraamec.ro pot fi procesate doar dacă au o adresă validă, din România. Înțelegem că în multe țări din Europa există lucrători cu copiii, care folosesc materiale editate de AMEC România, de aceea, dacă doriți să faceți o comandă, vă rugăm să scrieți adresa și numărul de telefon al unui prieten sau al unui membru al familiei din România, și să stabiliți cu el cum veți intra în posesia materialelor.
 
AMEC există în aproape fiecare țară din Europa, și puteți să comandați literatură direct de la Biroul Național din țara respectivă. De asemenea, pe site-ul http://www.teachkids.eu/ro/ există texte în limba română și imagini pentru anumite lecții, ce pot fi descărcate gratuit. Vă îndemnăm să intrați pe acest site și să folosiți materialele. În mod regulat vor fi adăugate materiale noi, așadar intrați periodic pe site pentru a vedea noutățile.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim multă binecuvântare în lucrarea cu copiii!