Sărbătoarea Naşterii Domnului se apropie cu paşi repezi! Ai comandat materialele de care ai nevoie? Îţi recomandăm să plasezi comanda până la 18 decembrie, dacă vrei să fii sigur că materialele îţi ajung la timp. Ultima zi de lucru a editurii în acest an este 20 decembrie, dar având în vedere că Poşta Română şi Fan Courier  au multe colete de expediat, s-ar putea ca materialele să nu-ţi mai ajungă la timp, iar de Crăciun şi anul nou editura va fi închisă. Deci, comandă până la 18 decembrie!
Editura AMEC îţi urează multe binecuvântări şi sănătate, şi să închei anul cu bucurie!

Dorești să afli cum poți încuraja copiii de la grupul tău să aibă un timp de părășie? Apasă aici pentru detalii!

Produse noi

Reduceri speciale

EDITURA AMEC NU LIVREAZĂ COLETE ÎN AFARA ȚĂRII.  Pentru detalii despre cum poți procura totuși materiale AMEC apasă aici (vezi paragraful comenzi externe).

RESURSE ONLINE – la această categorie vom adăuga frecvent materiale noi sau din cele care nu mai sunt disponibile în format tipărit. Descarcă gratis lecţii pentru copii, imagini în PowerPoint, materiale pentru adolescenţi, cărţi de lucru pentru tabără, postere, invitaţii etc.. Intră regulat pe această categorie, ca să fii la curent cu noutățile.

PLANIFICARE – Din dorinţa de a te ajuta să oferi copiilor învăţături din  întreaga Biblie, într-un timp de patru ani, am alcătuit un plan de materiale cu lecţii din Vechiul și Noul Testament și lecţii doctrinare. Poți descărca planificarea aici.

Ne găsești și pe ...