FII PREGĂTIT!

Suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru oportunitățile pe care ni le-a dat săptămânile trecute de a ajunge cu Evanghelia la copii online. Dumnezeu ne deschide uși pe care nu ni le-am imaginat vreodată, așa că Îi dăm din nou dreptate lui Dumnezeu, când spune: „Căile voastre nu sunt căile Mele“. Știm că Dumnezeu este mereu la lucru (Ioan 5:17). Căile Lui sunt întotdeauna perfecte, de aceea continuăm să ne încredem în El. De-a lungul ultimelor săptămâni, noi (și suntem siguri că și tu) am văzut un interes deosebit din partea copiilor de a studia Cuvântul lui Dumnezeu și de a învăța mai multe despre El prin:
• Cursuri Biblice prin Corespondență online » cursbiblic.pentrucopii.net/  Cursuri Biblice prin Corespondență tipărite Școala Duminicală Online »pentrucopii.net/sdo/  AMEC pe NET   AMECpeNET.com  Radio Vestea Bună » radiovesteabuna.ro
Am pus aici  multe din materialele noastre pentru a fi folosite gratuit, și mulți au beneficiat de aceste materiale. 
Considerăm că timpul acesta este un timp special în planul lui Dumnezeu, în care Cuvântul Lui este citit și apreciat. Și
vrem să fim pregătiți pentru următorul pas.
Școlile nu vor începe până în septembrie, dar până atunci, pe măsură ce restricțiile vor fi din ce în ce mai puține, vom avea posibilitatea să distribuim literatură. De aceea, te încurajăm să comanzi de la edituraamec.ro cărți pentru copii, și să-i încurajezi să le citească. Toate cărțile „În fiecare zi cu Dumnezeu” și „Cartea întrebărilor cu meditații” sunt acum GRATUITE. Trebuie să plătești doar cheltuielile de transport. Te îndemnăm să plasezi o  comandă pentru biserica ta, pentru Grupul Vestea Bună sau pentru copiii din zona ta. Cărțile sunt gratuite, ca nu cumva costul lor să te împiedice să le comanzi. Dacă totuși vrei să faci o donație pentru lucrarea cu literatura, atunci te rugăm să apeși aici. De asemenea, poți comanda și distribuirii gratuit tractate și broșuri evanghelistice.
1 iunie – Ziua copilului – este aproape! Comandă materiale de la rubrica pentru copii și pregătește copiilor pe care îi cunoști un mic dar de 1 iunie!
Fii pregătit, și comandă materiale și pentru ocaziile pe care Dumnezeu ți le dă în următoarele săptămâni.
Pentru orice comandă plasată între 15 – 31 mai vei primi câte un exemplar GRATUIT din cărțile MESAJE BIBLICE (vol. 2) și ARTA ILUSTRĂRII (în limita stocului disponibil).
HAIDEȚI SĂ FIM PREGĂTIȚI – la timp și nelatimp!
Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Produse noi

Dorești să afli cum poți încuraja copiii de la grupul tău să aibă un timp de părășie? Apasă aici pentru detalii!

     

EDITURA AMEC NU LIVREAZĂ COLETE ÎN AFARA ȚĂRII.  Pentru detalii despre cum poți procura totuși materiale AMEC apasă aici (vezi paragraful comenzi externe).

RESURSE ONLINE – la această categorie vom adăuga frecvent materiale noi sau din cele care nu mai sunt disponibile în format tipărit. Descarcă gratis lecţii pentru copii, imagini în PowerPoint, materiale pentru adolescenţi, cărţi de lucru pentru tabără, postere, invitaţii etc.. Intră regulat pe această categorie, ca să fii la curent cu noutățile.

PLANIFICARE – Din dorinţa de a te ajuta să oferi copiilor învăţături din  întreaga Biblie, într-un timp de patru ani, am alcătuit un plan de materiale cu lecţii din Vechiul și Noul Testament și lecţii doctrinare. Poți descărca planificarea aici.

Ne găsești și pe ...