Produse noi

Sărbătoarea Naşterii Domnului se apropie cu paşi repezi! Ai comandat materialele de care ai nevoie? Îţi recomandăm să plasezi comanda până la 14 decembrie, dacă vrei să fii sigur că materialele îţi ajung la timp. Ultima zi de lucru a editurii în acest an este 21 decembrie, dar având în vedere că poşta şi FAN courier au multe colete de expediat, s-ar putea ca materialele să nu-ţi mai ajungă la timp, iar de Crăciun şi Anul Nou editura va fi închisă. Deci, comandă până la 14 decembrie!
Editura AMEC îţi urează multe binecuvântări şi sănătate, şi să închei anul cu bucurie!

Reduceri speciale

EDITURA AMEC NU LIVREAZĂ COLETE ÎN AFARA ȚĂRII.  Pentru detalii despre cum poți procura totuși materiale AMEC apasă aici (vezi paragraful comenzi externe).

RESURSE ONLINE – la această secţiune vom adăuga încontinuu materiale. Poţi să descarci gratis cărţi de lucru pentru tabără, postere, invitaţii şi materiale care nu mai sunt disponibile în format tipărit. Vizitează această secţiune ca să vezi ce a fost adăugat. Îţi promitem că vom adăuga multe alte materiale!

PLANIFICARE – Din dorinţa de a te ajuta să oferi copiilor învăţături din  întreaga Biblie, într-un timp de patru ani, am alcătuit un plan de materiale cu lecţii din Vechiul și Noul Testament și lecţii doctrinare. Poți descărca planificarea aici.

Gândul zilei